© 2023 by Modello. Proudly created with Wix.com

- Over ons -

                                                           

                                                              Den Drijhoek

Ben je op zoek naar een ongedwongen gezelligheid in een eigentijds kader waar iedereen zich  zeker thuis voelt, dan bent U bij ons in ons eetcafé aan het juiste adres. De zaak bestaat uit drie samenhangende delen, die we tot een mooie samenhang trachten te brengen. Allereerst een gezellig café waar het leuk vertoeven is en U ook kan genieten van een heerlijke menukaart. Uiteraard bent U ook welkom om enkel een tasje koffie of aperitief te nuttigen of om na de werkuren af te zakken voor een frisse pint.

Ons tweede gedeelte is eigenlijk een verlengstuk van het café waar u ook terecht kan om, iets te eten of gewoon voor een drankje te nuttigen. Voor diegene die een beetje extra ontspanning zoeken stellen we ook onze pooltafel en darts bord ter beschikking.

Onze kaart heeft voor ieder wat wils. Zowel voor kleine als grote honger kan u bij ons terecht in een sfeervol interieur.  Smakelijke gerechten waar onze chef uitsluitend werkt met dagverse producten en elke dag opnieuw perfectie nastreeft en dit weerspiegelt de passie in elk gerecht.

Achteraan bevindt zich een vernieuwd zomerterras waar het aangenaam vertoeven is in de zomer om te genieten van een hapje of een drankje onder de zon.

De feestzaal waar U voor elke gelegenheid terecht kan, of het nu gaat om een receptie, familiefeest, zakelijke aangelegenheden , koffietafel of gewoon een gezellig samen zijn met de club, wij staan graag ter beschikking om na onderhoud tot een juiste en gepaste formule te komen. Hiervoor mag U altijd info bevragen.

Maar bovenal zorgen we er graag voor dat elke bezoeker niets te kort komt en willen we vooral bekend staan voor een vriendelijke, vlotte en aangename bediening. Wij hopen U dan ook te mogen verwelkomen in Den Drijhoek.

 

Met vriendelijke groeten

Sophie

* * * 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now